Dora Centar - Pravi izbor za vas i vašu porodicu

Frizersko – Kozmetički salon Dora Centar predstavlja savršen izbor za vaše lice, telo, kožu i kosu, odnosno za vašu kompletnu lepotu.

01.

Znamo
šta radimo

Nudimo kvalitetnu uslugu već 14 godina, upotpunjenu iskustvom, obukama i profesionalnim radom.

02.

Brinemo o vašem telu i kosi

Uigran tim Dora Centra brine o vašem telu i vašoj kosi, kao i kosi vaše porodice jer znamo kako da zaštitimo njenu vitalnost, ali i kako da sačuvamo njenu lepotu.

03.

Opuštena atmosfera

U našem salonu se uživanju i lepoti posvećuje pažnja. Mesto stvoreno da se bar na tren zaboravi svakodnevnica i stres.

Usluge koje nudimo

Frizerske usluge

Naš frizersko – kozmetički salon predstavlja pravo mesto za sve članove porodice koji žele da njihova kosa bude lepa i negovana.

Laserska Epilacija

Laserska epilacija se sprovodi na celom telu i metoda je izbora za svaku savremenu ženu i muškarca koji žele da se reše dlaka na bezbolan, brz i efikasan način.

Profesionalno šminkanje

Prepustite se veštim rukama profesionalaca koji će vašu lepotu istaći do savršenstva. Za sve prilike kada želite da zasijate u punom sjaju!

Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva ili mikroblejding je metoda polutrajnog iscrtavanja obrva. Boja se primenjuje ispod bazalne membrane koja deli epidermis od dermisa.

Nokti

U zavisnosti od toga da li je Vaša nokatna ploča meka, tvrda ili listajuća, potrebna joj je odgovarajuća nega kako bi nokti ostali zdravi i lepi.

908_detail
Potamnjivanje

Osnovno kod solarijuma je da kao sunce pomaže koži da aktivira vitamin D. Osunčana koža je najbolja zaštita od sunca.

kozmeticke_usluge
Kozmetičke uluge

Godine ne moraju da budu vaši neprijatelji. Zahvaljujući revolucionarnim otkrićima iz oblasti kozmetike vaše lice zračiće svežinom i krepkošću.

Woman-having-massage-in-the-spa-salon
Masaza

Masaža predstavlja sistem metodičkih pokreta ruku koje terapeut primenjuje na pacijenta. Masaža može biti terapeutska, sportska, relaksirajuća, aromatska anticelulit itd. Ima direktno mehaničko dejstvo na tkiva čovečjeg organizma.

Specijalna ponuda!

Rešite se dlaka na celom telu potpuno bezbolno i efikasno! Zakažite svoj termin po PROMOTIVNOJ CENI već danas!

1200€
700€

Ponuda traje do 15. avgusta