devushka-lico-makiyazh-ulybka-7395

Poslednjih godina nadogradnja trepavica predstavlja najbrže rastući trend iz oblasti ulepšavanja. Kozmetički salon DORA Centar nudi vam nekoliko tehnika nadogradnje uz koje ćete dobiti raskošan i bogat izgled trepavica koji ste oduvek želeli.

Lep izgled trepavica osvežiće vaše lice, dati vam nežniji pogled i uštedeti vam dosta vremena koje svakodnevno trošite na nanošenje maskare. Nadogradnja trepavica sada je dostupna svima, ne postoje nikakva ograničenja i izvodi se na svim dužinama trepavica.

Nadogradnja može biti suptilna ili intenzivnija, a dobija se volumen, gustina i uvijenost trepavica.

Koliko traju nadograđene trepavice?

Nadograđena trepavica ostaje na prirodnoj, sve dok prirodna sama ne otpadne, a to je od 30 do 60 dana u zavisnosti od veka trajanja prirodnih trepavica. Otprilike, period koji je potreban da prirodna trepavica otpadne, predstavlja i period u kom će vam svilene trepavice trajati, ali preporučuje se da na svake dve nedelje dopunite one trepavice koje su ispale.

Dora Centar nudi različite tehnike nadogradnja trepavica, a odgovarajuću možete odabrati u zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete. Dostupne su vam osnovne tehnike koje dodatno možete stilizovati po želji:

Metoda 1:1

Nadogradnja trepavica „1:1“ veoma je  popularna tehnika nadogradnje svilenih trepavica, zato što ostavlja utisak potpuno prirodnih trepavica. Ova metoda nadogradnje trepavica se radi tako što se jedna trepavica postavlja na jednu prirodnu dlaku. Kada se odlučite da nadogradite svilene trepavice, možete da odaberete njihovu dužinu i oblik i uskladiti je što bolje sa prirodnim izgledom vašeg lica. Prirodne trepavice na koje se lepe svilene trepavice prilikom procesa nadogradnje trepavica se ne oštećuju. Ako baš želite, na svilene trepavice možete staviti maskaru – ali nikako vodootpornu.

Metoda 1:1 + mix

Nadogradnja trepavica kombinacijom 1 na 1 i mix metodom podrazumeva kombinaciju nadogradnje trepavica tehnikom 1:1 i Ruskog volumena.

Tačnije radi se tako što se jedna ekstenzija lepi na jednu prirodnu trepavicu sa kombinacijom snopića od više dlačica što podrazumeva Ruski volumen. Ova tehnika je idealna za devojke koje žele da malo više naglase svoje oči i takođe sa one koje imaju malo ređe trepavice. Takođe postoji mogućnost odabira dužine i oblika koji najlepše pristaje vašim očima i licu. Naše devojke će se uvek potruditi da vam preporuče najbolje za vas.

Metoda mix

Mix metoda ili RUSKI VOLUMEN tehnika predstavlja nezaobilazan trio za nadogradnju gornjih trepavica. Ova tehnika se naziva Ruska tehnika volumena, pošto je potekla iz Rusije

Osim što su volumenske, trepavice daju prirodan izgled i daju gustoću vašim trepavicama, te popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema. Ruskim volumenom postiže se efekt maskare, traju duže od običnih ekstenzija.

Ovde umetnost predstavlja pravljenje lepezica od najfinijih mink trepavica. RUSKI VOLUMEN trepavica imaju za rezultat dosta puniji izgled. Trepavice se spajuju u korenu da bi dale utisak volumena i dubine.

Metoda 3D i 4D

Nadogradnja ovih trepavica se preporučuje ženama koje nemaju svoje dovoljno guste trepavice za primenu metode “1 na 1“. Korišćenjem takozvane ruske tehnike, odnosno 3D i 4D metodama nadogradnje trepavica istovremeno se postižu gustinia, dužina i intenzivnija boja trepavica. Svilene trepavice su izuzetno mekane i lake, ne oštećuju niti kožu kapaka niti prirodne trepavice.

Nadogradnja trepavica ruski volumen stvara efekat dužih, gušćih i raskošnijih trepavica. Ukoliko želite upečatljiv izgled oka i voleli bi da eliminišete potrebu za nanošenjem maskare, onda je upravo tehnika ruski volumen pravi izbor za Vas.