Dora Centar - Pun pogodak!

Dora Centar je centar gde se uživanju i lepoti posvećuje pažnja. Mesto stvoreno da se bar na tren zaboravi svakodnevnica i stres.

Frizersko – Kozmetički salon Dora Centar nalazi se u jednom od najlepših delova grada, u kompleksu zgrada “Dunavske terase” na Karaburmi i nudi kvalitetnu frizersku uslugu za sve članove porodice.

U prijatnom ambijentu dočekaće vas profesionalni stilista, sa bogatim iskustvom, koje je upotpunjeno stručnim usavršavanjem na L’Oreal akademiji u Češkoj.

zenski-frizer-karaburma
laserska-epilacija-o-nama

Idite lepotom kroz život!

Mi smo tim ljudi koji je uvek spreman da nivoom obrazovanja isprati najrazličitije potrebe klijenata.

Frizersko – Kozmetički salon Dora predstavlja savršen izbor za vaše lice, telo, kožu i kosu, odnosno za vašu kompletnu lepotu.

Dora Centar vam pruža ugodan osećaj masaže glave, klasična i moderna muška i ženska šišanja, bojenje kose, balayage, ombre, pramenovi u više boja, senčenje kose, 3D pramenovi, meliranje kose, pletenice, dredovi, svečane frizure, dečije šišanje i dečije frizure, brazilski 1KA keratin, dasting kose, nadogradnju kose, lasersku epilaciju, kao i usluge profesionalnog šminkanja.

Najbolje za vas i vašu porodicu.

Naš frizersko – kozmetički salon predstavlja pravo mesto za sve članove porodice koji žele da njihova kosa bude lepa i negovana.

U našem radu koristimo najkvalitetnije preparate vodećih kozmetčkih kuća, a naš stilista će se pobrinuti da vaša frizura i frizura vaše porodice bude u skladu sa oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose.