Čišćenje lica

Priprema kože, za dalji tretman je jako bitan korak koji bi svaka žena trebala da radi jednom mesečno. 

Tretman traje 45-60min i uz tretman se radi masaža lica.

U usluge čišćenja lica spadaju:

– Ultra-zvučna špatula

Higijenski tretman lica

– Mikrodermoabrazija

Anti age tretmani

Godine ne moraju da budu vaši neprijatelji. Anti age tretmani mogu podariti vašem licu svežinu i održati mladoliki izgled.

Starenje je neizbežan proces u ljudskom životu. Međutim, ne brinu nas toliko godine koliko nas uznemiravaju primetni znakovi starenja. Koža prva manifestuje svaku promenu, javljaju se bore, pege, ožiljci.

Zahvaljujući revolucionarnim otkrićima iz oblasti kozmetike i primene nekog anti age tretmana, vaše lice zračiće svežinom i krepkošću. 

Anti-age Tretmani:

– Sothys tretmani

– Matis tretmani

– Dermapen 

– Mezoporacija

Masaža lica

Masaža lica vrlo je popularan tretman lepote koji pomaže da vratimo tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože i pomaže u vraćanju mladalačkog izgleda Osim što je vrlo prijatna i opuštajuća, masaža lica takođe pomaže u otklanjanju mnogih tegoba.

Koristi se i u ublažavanju stresa, migrene i problema sa sinusima i može da se sprovodi kao samostalna tehnika ili kao deo masaže tela i tretmana lica. Određeni pokreti klasične masaže lica služe i da bi se očistilo lice od mitisera, ubrzala cirkulacija, a stimulišu se i refleksne zone, što ima pozitivan efekat na naše zdravlje. Na ovaj način stimuliše se kompletna muskulatura i nervi na licu, što doprinosi odvođenju štetnih metabolita ubrzane cirkulacije, preventivnog antiejdžing programa.

Voćne kiseline

Da li znate kako voćne kiseline za lice utiču na vašu kožu i da li znate kako vam one mogu pomoći da izgledate mlađe nego ikada?

Ako imate problematičnu kožu, voćne kiseline će vam pomoći da sredite svoje nedostatke. Voćne kiseline za lice su dovoljno moćne da vas oslobode od dosadnih i nimalo lepih akni koje izlaze baš kada nije momenat za njih.

Ove kiseline imaju mnogo dobrih osobina. One uklanjaju efikasno mrtve ćelije sa lica i često se nalaze u kozmetičkim proizvodima. Postoje različite vrste kiselina, i ovde ćemo se baviti vrstama, svojstvima i delovanjem voćnih kiselina.